Klikpakar | Pasaran Terbesar Malaysia – Beli & Jual Servis Atas Talian

October 14, 2019

Uncategorized

Comments Off on Klikpakar | Pasaran Terbesar Malaysia – Beli & Jual Servis Atas Talian


Bandingkan harga, portfolio, masa penghantaran, dan maklum balas penguna lain untuk mencari penjual yang paling sesuai dengan keperluan anda. Sekiranya anda mempunyai soalan tertentu, sila hantarkan pertanyaan.

Bayaran anda disimpan selamat sehingga anda sahkan bahawa servis tersebut dilakukan dan disiapkan untuk anda.Berhubung dengan penjual melalui sistem perbualan dan pengurusan transaksi yang telah disediakan supaya penjual menyiapkan servis dalam tempoh masa yang ditetapkan.

menjana pendapatan

Sebaik sahaja anda berpuas hati dengan servis yang dilakukan, anda boleh menandakan transaksi/servis sebagai selesai, dan kami akan memastikan penjual dibayar. Bantu penjual untuk membaiki servis mereka pada masa depan dengan meninggalkan maklum balas untuk penjual.

Klikpakar menyediakan anda peluang untuk mengubah pengetahuan, bakat atau hobi menjadi sumber pendapatan! Kami berada di sini sentiasa memberikan anda keselamatan, privasi, dan pembayaran tepat pada masanya, supaya anda dapat terus melakukan apa yang anda suka.

Siarkan servis selaras dengan kemahiran anda. Lakukan sebaik mungkin supaya pembeli anda tahu apa yang mereka dapat untuk wang yang mereka bayar.Menjawab pertanyaan pelanggan, serta melakukan apa yang pembeli mahukan dalam masa yang ditetapkan. Komunikasi yang baik adalah sebahagian untuk kerjasama yang bagus.

Pastikan anda telah berjaya melakukan yang terbaik untuk pembeli anda. Pembeli yang puas akan mengesyorkan anda kepada rakan-rakan mereka.