Taxi Antwerpen.Luchthavenvervoer Antwerpen.Goedkoop Taxi.

November 6, 2019

Uncategorized

Comments Off on Taxi Antwerpen.Luchthavenvervoer Antwerpen.Goedkoop Taxi.


Waarmee kunnen wij u helpen?
European Airports Taxi Service staat voor professioneel vervoer vanuit de regio Antwerpen naar alle nationale & internationale bestemmingen. Al onze chauffeurs zijn meertalig en beschikken over uitgebreide kennis van het Belgische wegennet.

 

Zowel nationale als internationale luchthavens

European Airports Taxi Service is gespecialiseerd in het vervoeren van personen naar uw luchthaven van keuze. Wij bedienen zowel nationale als internationale luchthavens. Het vertrouwen op een stipte service achten wij zeer belangrijk voor onze klanten. Wij garanderen dan ook een vlekkeloze service zodat u steeds tijdig en in alle rust uw vlucht kan halen.

  • Luchthavenvervoer is onze core business.
  • U kan steeds vertrouwen op een stipte service.
  • Door onze expertise kunnen wij beter beantwoorden aan uw concrete noden.
  • Vervoer vanuit regio Antwerpen naar alle luchthavens.

Antwerpen als thuisbasis!

European Airports Taxi Service is gevestigd te Antwerpen en vormt bijgevolg een strategische uitvalsbasis voor het leveren van vervoer voor klanten van en naar de Luchthaven van Antwerpen. Ook onze chauffeurs zijn woonachtig te Antwerpen waardoor ze erg vertrouwd zijn met de verkeerssituatie om en in de stad.

Luchthavenvervoer Antwerpen

Ook wanneer u verplaatsing nodig heeft naar Antwerpen kan u steeds contact met ons opnemen. Via ons uitgebreid partnernetwerk kunnen wij u immers op elk moment een taxi bezorgen om u naar uw bestemming te vervoeren.

Verblijft u één of meerdere dagen in Antwerpen? In dat geval bieden wij u een volledig overzicht aan van mogelijke verblijfplaatsen

Ons wagenpark

Al onze wagens zijn van het type Mercedes, hebben een zwart exterieur en zijn aangekleed met een licht lederen interieur. Om zowel uw veiligheid als die van onze chauffeurs te garanderen hechten wij veel belang aan het onderhoud van ons wagenpark. Al onze leasewagens worden na drie jaar volledig vervangen en krijgen steeds een maandelijkse onderhoudsbeurt. Vermits wij vaak langere afstanden afleggen biedt dit de beste garantie voor een veilig traject.

Onze chauffeurs

European Airports Taxi Service stelt hoge eisen bij de selectie van haar chauffeurs om u zodoende een optimale service te kunnen garanderen. Ons personeel kan u vloeiend te woord staan in zowel Nederlands, Engels als minstens nog één extra taal. We zien er eveneens op toe dat elke chauffeur een grondige kennis heeft van het Belgische wegennet. Zo kunnen zij volledig autonoom de snelste en voor u meest voordelige route bepalen om u tijdig op uw bestemming te krijgen.

.