Gulvafslibning bør efterfølges af en gulvbehandling med lak, lud, olie, bejdse eller sæbe


Gulvafslibning bør efterfølges af en gulvbehandling med lak, lud, olie, bejdse eller sæbe. Vi er det førende gulvfirma i København og på hele Sjælland. Lad det komme an på en prøve og lade vore dygtige gulvfolk opfriske dine gamle og slidte trægulve.

Gulvafslibning priser pr. m2

Det kan nu sagtens lade sig gøre, det er bare vigtigt at man får vasket gulvet jævnligt og derved tilført træet sæbe. Eriksen Gulvbelægning tilbyder en billig og effektiv gulvafslibning, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. En selvnivellerende spartelmasse klarer det meste af opgaven selv, blot den får et lille skub med en spartel.

Afslibning gulve pris

Vi tilbyder totalløsninger inden for gulvservice med vægt på at levere høj håndværksmæssig kvalitet til rimelige priser. Derfor er det vigtigt at få en professionel gulvmand med de rette kompetencer og viden til at behandle gulvet, så det får lige præcis den behandling, træet har behov for.

Gulvafhøvling Aalborg

Trægulve kan deles op i to hovedgrupper: massive og lamelgulve. De massive er af samme slags træ hele vejen igennem og kan være skåret ud som brædder eller parketstave. De nye dørtrin er helt fine, det er blot er et spørgsmål om nogle år, før den er helt gal Et lakeret gulv kræver ingen vedligeholdelse udover almindelig rengøring. Til gengæld er det svært at reparere, uden at det vil kunne ses. kal det slibes igen. Det anbefales at sætte filtdubber under borde og stole.

• gulvafslibning deal
• gulvafhøvling leje
• afslibning af malet bord
• gulvafhøvling nordsjælland

Sav langs stregen, eventuelt efter en i gulvet monteret retskede som rundsaven kan holdes imod. Sav ligeledes den modsatte ende, og tag brædderne op. Siger man ja over telefonen til et billigt tilbud kan man komme ud for, at gulvfolkene stopper op midt i arbejdet, for derefter at forlange mere for gulvet. Der ligger et problem i rådgivningen forstået på den måde, at man kan spørge forskellige fagfolk om det samme, men få forskellige svar. De håndværkere, som skal lave deres arbejde før gulvfolk er bl.a.: murer, vvs, elektriker og tømmer, klargøring til maling. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på lakering eller oliebehandling af jeres gulve.

Gulvbutik og gulvgalleri

Det kræver erfaring, og derfor anbefaler vi, at man vælger en professionel for at få det pæneste resultat. Derfor står vi også til rådighed for at hjælpe jer og vejlede jer til at vælge den rigtig løsning ind for gulvafslibning og gulvbehandling. Ved lakerede gulve det vigtigt at man undgå at anvende for meget vand for at mindske risikoen for fugtskader. Du kan altid få en skarp pris på vores gulve, der udelukkende består af kvalitetsmaterialer. Inden der kan smøres grundolie på gulvet, skal det slibes helt plant i en passende finhed. Der bør ikke være nogen form for spor efter slibningen. Vi bruger moderne maskiner til denne opgave og højkvalitets materiale for at imødekomme kundernes behov på den bedste måde.